Welkom op de vernieuwde website van Schoonheidssalon Jolande

Ik ben Jolande Mötter de Korte en sinds 1990 schoonheidsspecialiste, een prachtig beroep waar ik iedere werkdag veel plezier en voldoening aan beleef.

In de 25 jaar dat ik dit bedrijf leid heb ik uiteraard vele bijscholingen gedaan waaronder sportmassage en kleurenanalyse. Maar ook NLP en Mindfulness  want mijn visie is dat lichaam en geest niet te scheiden zijn.

Stress is de grote boosdoener van deze tijd en richt veel schade aan ook aan je huid. Bijvoorbeeld eczeem of acne verergeren deze huidproblemen aanzienlijk. Vandaar dat de combinatie van een gezichtbehandeling of massage niet alleen geweldig aanvoelt maar ook diepe ontspanning geeft waardoor je hele systeem beter functioneert.

Ik werk al zeker twintig jaar naar alle tevredenheid met het merk Henriëtte Faroche. Henriëtte Faroche werkt met de kracht van de natuur.

Dit merk heeft een uitgebreide huidverzorgingslijn, waarbij alle producten en behandelingen een ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuiver natuurlijke producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in huidverzorging.

Uiteraard is dit merk dierproefvrij (-:

De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed, ook voor de kleinere beurs geschikt, zodat iedereen profijt kan hebben voor een mooi verzorgde huid.

Tal van behandelingen zijn mogelijk om jouw huid te laten stralen. Zodat je letterlijk beter in je vel komt te zitten!